Het kiezen van een wandcirkels

door | februari 8, 2022

wanden cirkels

Wanneer u een wandcirkel kiest, zorg er dan voor dat u bedrukte muurcirkels gebruikt die ontworpen zijn voor de woning met een focus op uw behoeften. De muurcirkel is ontworpen om veelzijdig te zijn, dus u hoeft zich niet te beperken tot kleine prints. Denk groot wanneer u een muurcirkel voor uw huis kiest.

Begin met het kiezen van een kleur die past bij andere elementen in de kamer. De kleuren die in de muurcirkel worden gebruikt, kunnen alles zijn wat je maar wilt. Wat u kiest om de muur cirkel personaliseren met is geheel aan jou. Er zijn een aantal interessante keuzes gemaakt, variërend van een letterlijke look tot het nonchalante elegante. Vormen en stijlen zijn geen probleem, van een collage van cirkels tot een rechthoekig hart. Denk na over uw decoratiestijl en kijk wat voor u het beste werkt.

Kies dit aardewerk voor een stemming

Elk huis kan goed gedecoreerd zijn met een muur overvloed van de leuke kleuren van het seizoen. Het decor kan casual, formeel, rustgevend, sensueel en toch helder en vrolijk zijn. Laat u inspireren door de manier waarop uw huis er al uitziet. Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen. U kunt uw decoratie een eigenzinnig en verrassend element meegeven. Ontwerp een kamer die leuk en toch geraffineerd is. Geef jezelf het recht om je eigen gevoel voor stijl en design te gebruiken.

Decoreren met een cirkelvormig stuk aan de muur

Als u het decoreren van een kamer in uw huis, dan is dit een geweldig moment om een muur gezicht met een uniek patroon te gebruiken. Contrasterende kleuren werken goed samen, en je kunt een geometrische vorm abroade creëren. U kunt ook een mooi gevoel aan een ruimte te krijgen door het toevoegen van meer dan een patroon stuk. Probeer eens donkerder gekleurde stukken in het midden en speel het af met andere patronen. Wat je aan de muur toevoegt, maakt het verschil. Als je de look van een patroon wilt, kies dan voor eenvoudige prints die interessant zijn. Een driekleurig ontwerp met blauw, rood en groen creëert bijvoorbeeld een krachtige intensiteit. Memoborden doen het goed op de muur met een bloemenstencil. Je kunt je favoriete foto’s op een rechthoekig krijtbord zetten en dan een ruimte op het bord creëren waar je ze kunt laten zien.

Dit soort ontwerp in het hele huis gebruiken

Krijtborden zijn niet alleen voor de keuken. U kunt een fantastisch kunstwerk maken dat zowel oogstrelend als praktisch is. Een wandspiegel met een statement, atption van uw favoriete patroon kan elke muur veranderen in een kunstwerk. Wilt u een sierlijk stuk boven een dressoir, zonder die lelijke achterwanden? Wat dacht je dan van een vaas met een mooie bloem op de bodem gestencild. En wat dacht u van een wandkandelaar om een donkere traphal op te fleuren? Het klinkt niet zo slecht! Je kunt ook kleinere stukken gebruiken met een dramatisch effect. Kies stukken met knallende kleuren en prachtige patronen om een statement te maken. Stem de kleuren van de stencils af op de verf op de muur. Dit is een gemakkelijke manier om een muur een mooie look te geven zonder de muur te bekladden.

Circlets maken weer een comeback. Ze zijn rond, aan de achterkant beschilderd, en worden gebruikt om lampen op te zetten. Maar wat heb je nog meer nodig in je huis om je eigen stijl tot uitdrukking te brengen? Kies voor elke kamer een of ander kunstwerk dat een beetje leven in de kamer brengt. U brengt een beetje kunst in huis elke keer als u naar binnen loopt, en u krijgt zicht naar buiten. Verschillende soorten patronen op stoffen zijn perfect voor een snelle klus, of een eenvoudige versiering geplaatst rond de kamer. Gewoon deze eenvoudige aanpassing, kan het hele kleurenschema in uw huis veranderen! Deze Piccbalamet print zal u een mooi zacht roze oppervlak geven. Zorg ervoor dat u de verkeerde oppervlakte bestelt waarin het behang zal passen, zodat u enkele metingen kunt doen voordat u aan de slag gaat. Als u het aan de muur wilt toevoegen, kunt u het behang eigenlijk gebruiken om een prachtige 3D muurschildering te maken.

Veelgemaakte fouten bij het decoreren

Fouten maken is een onderdeel van decoreren en meer leren over hoe je dingen goed te doen. Probeer voordat u aan een project begint een plan te maken van wat u wilt bereiken. Ontwerpers zullen u zelfs suggesties geven voor makkelijke projecten, evenals een paar moeilijker problemen waarop u uw inspanningen moet richten. Dit zal u ook helpen uw gezond verstand te bewaren en toch de resultaten te krijgen die u op uw muur wilt.